8 Etkileyici Kadınlar Günü Hediyesi

Bikutumutluluk

8 Etkileyici Kadınlar Günü Hediyesi

Her özel günde olduğu gibi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde de aldığınız hediyeler büyük önem taşır. Kadınları yüceltecek ve onlara anlamının ne denli büyük olduğunu ifade edecek hediye seçenekleri ile bu özel günü daha da anlamlı kılabilirsiniz. Peki 8 Mart'ta kardeşinize, annenize, arkadaşlarınıza hangi hediyeleri seçebilirsiniz? İşte size 8 başlıkta 8 Mart hediye fikirleri... Henüz seçim yapmadıysanız ya da karar veremiyorsanız kadınlar günü hediye alternatiflerimizi referans olarak alabilir sevdiğiniz kadınları mutlu edebilirsiniz.  

  • Kupa

  • Bikutumutluluk Hediye Seti

  • El Yapımı Saksı

  • Spiralli defter

  • Çorap

  • Mum

  • Kolye

  • Bez çanta

  • Çikolata

  • Kuru çiçek

  • Buhurdanlık

  • Hediye kutusu

  • Yastık Kılıfı

  • Motto kartları

  • Çift taraflı şal

  • El Yapımı Kuru Çiçek

1.En Özel Kadınlar Günü Hediyesi: İçimden Geldi Hediye Kutusu

8 Mart hediye fikirleri arasından Kadınlar Günü hediyesi olarak seçebileceğiniz Mutluluk Zamanı Hediye Kutusu, içerisindeki harika ürünlerle sevdiğiniz kadınlara kendini özel hissettirecek harika bir alternatif. Defter ve tükenmez kalemle duygularını yazıya dökmesini sağlayabileceksiniz ayrıca bu kutuda yer alan çikolata ise kendi başına bir endorfin kaynağıdır. El kremi, vücut spreyi ile günlük bakımını yaparken sizi hatırlamasını sağlayabilirsiniz. Köşeli beyaz kupa ise kahve saatlerinin vazgeçilmezi olur. İçeriğindeki birden fazla ürünle 8 Mart hediye fikirleri arasında özel bir seçenek arıyorsanız, bu tam size göre! 

2. Naif bir Kadınlar Günü Hediyesi: Kır Çiçekleri Hediye Kutusu

8 Mart hediye fikirleri arasında bir olmazsa olmaz: çiçek! İster canlı ister kuru çiçeğin her hali kadının naif yanını anımsatır. Birden fazla seçeneğin bir arada bulunduğu kır çiçekleri konseptiyle hazırlanan bu kutu kadınlar günü hediyeleri arayanlar için harika bir fikir olabilir. Kutu içeriğinde 24’lü çiçek figürleri, etiket sticker seti, yapılacaklar listesi defteri ve "mutlu olduğum yer" motto kartı yer alıyor. Ayrıca kır çiçekleri konseptinde hazırlanan toka, inci bileklik ve kırlent kılıfı bulunuyor. 8 Mart hediye fikirleri arasındaki bu set ile özellikle çiçeklerden hoşlanan kadınları mutlu edebilirsiniz. 

3. Kahve Saatlerindeki Mutluluk: Bikutumutluluk Kızları Kupası

8 Mart Dünya Kadınlar Günü hediye seçeneklerinize dekoratif tasarımıyla göz dolduran Boho Bikutumutluluk kızları kupasını ekleyebilirsiniz. Elde yıkamaya uygun olan kupa farklı kadın figürleriyle günün anlam ve önemini vurgular. 8 Mart hediye fikirleri arasında iddialı bir seçenek olarak öne çıkan bu kupanın yanı sıra farklı renklerdeki kupa seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz. 

4. 8 Mart Anlamlı Hediye Fikirleri: Frida Kahlo Portresi Olan Çorap

Doğum günü olarak Meksika devriminin gerçekleştiği tarih olan 7 Temmuz 1910 yılını kabul eden Frida Kahlo’nun portresinin olduğu çorabı 8 Mart hediye fikirleri listesine eklemek isteyebilirsiniz. Çorap üzerindeki Frida Kahlo portresi mücadeleci bir kadın portresi olarak oldukça anlamlı! 8 Mart hediye fikirleri arasında ilk sıralara koyacağınız hediyeliklerde yer alan çorap %80 cotton, %18 polyamide ve %2 elastandan üretilmiş, kaliteli bir yapıya sahip. Mavi zemin üzerindeki küçük çiçekler ve boğaz kısmındaki Frida Kahlo portresiyle oldukça şık olan ürünü, tek hediye olarak seçebilir ya da kişiye özel hazırlayacağınız hediye kutusunun içerisine de ekleyebilirsiniz. 

5. Doğa Dostu Hediye: Bez Çanta

Günümüzde bez çantanın marketten spora birçok kullanım alanı var. Market alışverişlerinde kullanılan bez çanta, plastik poşetlerin doğaya verdiği zararı da minimize eder. Dolayısıyla 8 Mart hediye fikirleri arıyorsanız bez çanta iyi bir fikir olabilir. 35x38 cm boyutlarında tasarlanan çantanın üzerinde sevgi temasının işlenmesi ise sevdiğiniz kadınlara sevginizi ifade edebilmeniz için iyi bir aracıdır.

 

6. Sevdiği Kokuyla 8 Mart Kutlaması

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde sevdiğiniz kadınlara parfüm hediye ederek onları mutlu etmeye ne dersiniz? Sevdiğiniz kadınlara en özel kokulardan birini hediye edebilirsiniz. Çiçek kokulu parfümlerle baharın ferahlığını sunabileceğiniz gibi sofistike ve oryantal kokularla enerjik ve kendinden emin hissetmelerini sağlayabilirsiniz. 8 Mart hediye fikirleri arasına parfümü de ekleyerek adımlarını attıkları her noktaya iz bırakmalarına vesile olabilirsiniz.

7. 8 Mart Kadınlar Gününü El Yapımı Ürünlerle Kutlayın!

Kadınlar günü hediyesi el yapımı olunca emeği de çağrıştırır. Lacivert rengi ile öne çıkan el yapımı saksının içine bulunan sukulent çiçeği 8 Mart hediye fikirleri arasında eşsiz bir seçenektir. Bunun yanı sıra dilerseniz; el yapımı çiçek, pano, örgü bebek, lavanta kesesi, değişik içeriklerle hem yerel üreticiyi destekleyebilir, hem de tüm kadınları mutlu edebilirsiniz. Farklı kadınlar günü hediyeleri el yapımı fikirlerini Bikutumutluluk el yapımı ürünler arasında bulabilir; 8 Mart hediye fikirleri listenize ekleyebilirsiniz.

8. Harika Bir Ekose Çift Taraflı Şal

8 Mart hediye fikirleri arasında elbette olmazsa olmaz bir şaldır. 70x185 cm ölçülerindeki çift taraflı şalın bir tarafı yeşil ekose diğer tarafı ise siyah beyaz kaz ayağı desenindedir. Kışın sıcak tutmasının yanında aksesuar olarak da alternatif kullanım sağlayan şal modeli her ortamda şıklığı da vadeder. Sevdiğiniz kadınlara sıcacık saracak bir atkı hediye etmek isterseniz kadınlar günü hediye fikirleri arasında bu şal seçeneğini ilk sıralara koyabilirsiniz.

Bu hediye alternatiflerinin yanı sıra daha farklı 8 Mart kadınlar günü hediyesi arıyorsanız Bikutumutluluk kadınlar günü sayfası size yol gösterebilir. Hazır kutu seçeneklerinden seçebileceğiniz gibi 8 Mart hediye fikirleri arasında kendi hediye kutunuzu oluşturma seçeneğini de düşünebilirsiniz. Hazır set ya da kendi setinizi oluşturma.... Tercihiniz ne olursa olsun, sevdiğiniz kadınlara anlamlı hediyeler vererek onların kendilerini değerli hissetmelerini sağlayabilirsiniz.

Diğer Yazılar
Yakin Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi Fikirleri

Yakin Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi Fikirleri

Yakın arkadaşınızın doğum günü için unutulmaz bir hediye seçmek istiyorsanız, Bikutumutluluk'un geniş koleksiyonunda birçok harika seçenek bulabilirsiniz. Arkadaşa hediye kutusu, arkadaşlık kupası, kitaplar, ajanda ve dekoratif ürünler gibi birçok alternatif arasından ona en uygun olanı seçebilirsiniz. Sevgi dolu notlar ve özel anılarla dolu bir hediye kutusu veya kişisel zevklerine uygun bir kitap, yakın arkadaşınıza özel bir doğum günü hediyesi olabilir. Bikutumutluluk'un çeşitli seçenekleriyle, onu mutlu edecek ve özel hissettirecek bir hediye bulmak artık çok kolay!

Bikutumutluluk
Çiçekli Hediye Kutusu Nereden Alınır

Çiçekli Hediye Kutusu Nereden Alınır

Bikutumutluluk'un çiçekli hediyeler kategorisi, sevdiklerinize özel anlar yaşatmanın ve duygusal bağları güçlendirmenin en zarif yolu. Papatyalı, ayçiçeği desenli, renkli ve dekoratif çiçekli hediye kutuları arasında seçim yaparak sevdiklerinizin kalbini çalabilirsiniz. Her kutu, özenle seçilmiş takılar, parfümler, çikolatalar ve özel tasarım bileziklerle dolu, unutulmaz bir deneyim sunar. Bikutumutluluk ile çiçekli hediyeleri keşfedin, sepetinize ekleyin, birleştirin ve sevdiklerinize gönderin!

Bikutumutluluk
Bikutumutluluk.com'da Kapıda Ödeme Hediye İmkanı

Bikutumutluluk.com'da Kapıda Ödeme Hediye İmkanı

Bikutumutluluk.com, kapıda ödeme imkanıyla kullanıcılarına kolay ve güvenli alışverişin kapılarını aralıyor. Kredi kartı kullanmayanlar için havale ya da kapıda ödeme seçenekleriyle hızlı teslimat ve kişiye özel hediyelerle sevdiklerinizi mutlu edin.

Bikutumutluluk